Ga naar de inhoud

Kindertheater op de basisschool

Kindertheater op de basisschool? Wij brengen het theater naar school!

De breedte van het speelvlak is vanaf 5 meter breed en gemiddeld 2,50 meter hoog. Geschikt voor schoolaula’s, gymzalen, kantines, theaterzalen
enzovoort. Wij kunnen ons decor aanpassen aan uw ruimte. Zo kunnen wij bij voldoende ruimte een decor opbouwen van wel 18 meter breed.

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Spraak en muziek zijn volledig versterkt. Zowel ons decor als onze licht- en geluidsinstallatie zijn geschikt voor kleine en grote groepen toeschouwers.

Het geheel zorgt voor een echte theaterervaring op jullie schoollocatie!

Toch liever iets kleinschaligs?

Mochten deze theatervoorstellingen toch wat te groot zijn voor jullie doel, dan zijn onze poppenkastvoorstellingen zeker een uitkomst voor jullie school.

Deze voorstellingen worden gespeeld vanuit een grote, professionele poppenkast. We beschikken over verschillende poppentheaters. Voor elke locatie hebben we wel een geschikt theater. Geschikt voor alle ruimtes (ook in de klas).

Met behulp van onze grote poppenkast, grote poppen en professionele versterking van spraak en muziek zijn ook deze voorstellingen uitstekend te volgen voor kleine en grote groepen toeschouwers.

Neem contact met ons op voor overleg of een boeking!