Theatervoorstellingen

De breedte van het speelvlak is vanaf 5 meter breed en gemiddeld 2,50 meter hoog. Geschikt voor schoolaula’s, gymzalen, kantines, theaterzalen
enzovoort. Wij kunnen ons decor aanpassen aan uw ruimte. Zo kunnen wij bij voldoende ruimte een decor opbouwen van wel 18 meter breed.

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Spraak en muziek zijn volledig versterkt. Zowel ons decor als onze licht- en geluidsinstallatie zijn geschikt voor kleine en grote groepen toeschouwers.

Het geheel zorgt voor een echte theaterervaring op uw locatie!

Toch liever iets kleinschaligers?

Mochten deze theatervoorstellingen toch wat te groot zijn voor uw doel, dan zijn onze poppenkastvoorstellingen wellicht een uitkomst voor u.

Deze voorstellingen worden gespeeld vanuit een grote, professionele poppenkast. 2,60 meter breed en 2 meter hoog. Geschikt voor praktisch alle ruimtes (ook in de klas).

Met behulp van onze grote poppenkast, grote poppen en professionele versterking van spraak en muziek zijn ook deze voorstellingen uitstekend te volgen voor kleine en grote groepen toeschouwers.