Piraat gestrand

Onze piraat is gestrand in op een onbewoond eilandje, Waterland. Alhoewel…. onbewoond?
De boot is kapot, dus zwemmen naar het vaste land is de enige optie. Maar onze piraat is bang voor water. Tijdens zijn verblijf op het eiland ontdekt hij een schatkist met daarin een kroon. Maar is die kroon niet van de koning? Zou de koning zijn kroon terugkrijgen? En wie helpt de piraat met zijn zwemles? Misschien het publiek wel. Als dank geeft de piraat vervolgens ‘piraat-lessen’…… (indien gewenst met Piratenkado!).

Een piraat met watervrees, een eigenwijze koning zonder kroon, een zeemeermin als zwemjuf en… een hele grote schat! Oh ja, onze piraat laat tijdens de voorstelling ook nog wat toverkunsten zien..

Klik op de foto voor een uitvergroting:

Piraat gestrand is de nieuwste voorstelling van Theater Fantast.
Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor grote ruimtes. Deze voorstelling zit, net zoals alle voorstellingen van Theater Fantast, vol met aanstekelijke liedjes. Ook zitten er enkele goochel-acts in de voorstelling, uiteraard in ‘Piraten stijl’. Naast een echt piratenschip vinden we een kasteel en een levensgrote palmboom in het decor. Onze piraat zal de hulp van de kinderen in de zaal regelmatig nodig hebben!

Soort voorstelling: Theatervoorstelling

Doelgroep: 3-10 jarigen

Duur: 60 minuten

Benodigde speelruimte: Vanaf 6 meter breed, 4 meter diep en 3 meter hoog

Opbouwtijd: 3,5 uur

Afbouwtijd: 2 uur

Prijs op aanvraag.

Tip: als vroege boeker bent u zeker van een voorstelling op uw gewenste datum.