Ga naar de inhoud

Kindertheatervoorstelling ‘De Sprookjes verteller’

Interactief en sprookjesachtig kindertheater

Oh, de Sprookjesverteller! Ik weet zeker dat je hem wil ontmoeten. Hij zit altijd vol met de meest fantastische verhalen. Elk sprookje kent hij wel, en hij vindt het geweldig om ze aan iedereen te vertellen die maar wil luisteren.

Op zijn sprookjeszolder verzamelt hij sprookjes, maar ontvangt er ook regelmatig sprookjesfiguren. Zo kwam laatste Assepoester nog even gezellig langs om in de sprookjesboeken te lezen.

De sprookjesverteller wil vol trots zijn allermooiste boek laten zien aan het publiek. Daar staan zijn lievelingssprookjes in. Oh jee, het grote sprookjesboek is verdwenen.

Gelukkig wonen op de sprookjeszolder veel vrienden die klaar staan om hem te helpen. Ze willen best even een sprookjesfiguur spelen. Een vogelbekdier als Sneeuwwitje? Of een stinkdier als wolf? Wat dacht je van een toekan als prinses?

Nee, dat is niks. Maar wacht eens even… Een publiek vol kinderen is aanwezig. Misschien willen de kinderen uit het publiek ook wel helpen. Wie wil er een heks of een dwerg spelen? Het wordt één groot interactief sprookjestheater!

Als kers op de taart zorgt Rik de Rat voor een culinair hoogstandje!

Een sprookjesachtige kindertheater voorstelling van een uur.

Vol grappen, muziek, interactie en natuurlijk sprookjes. Een heerlijke, gezellige voorstelling!

Doelgroep: 4-8 jarigen

Duur: 1 uur

Neem contact met ons op voor meer informatie of een boeking.